Magazin Feng Shui este un blog de prezentare. Aici veti gasi informatii importante despre arta si cultura Feng Shui. Aici vom posta articole interesante despre cele 2 curente Feng Shui: Traditional si Modern (New Age). Vor fi articole atat despre simbolurile Feng Shui cat si despre metodele de punere in practica a Feng Shui Traditional. Blogul, in principal, se adreseaza incepatorilor si celor ce vor sa afle tainele Feng Shui.

Magazin feng shui

joi, 6 iunie 2013








Multi dintre americani confunda indentitatea dintre Budai cu cea a lui Siddhartha Gautama Buddha(un invatator spiritual intalnit partea de est din India in perioada 563-483 IHR). Budai este deseori infatisat tinand un sac de carpa si este deseori asemanat cu Buddha zambitor sau Grasul si zambitorul Buddha. Este crezut si considerat ca Budai este de fapt incarnarea lui Maitreya sau viitoarea forma infatisata de Buddha, care il va succede pe istoricul Gautama Buddha, prin aparitia pe pamant intr-o zi in viitor, intr-un timp cand Dharma va fi uitata, in vederea reeducarii esentei pure dharma. Se presupune ca el va aparea pe pamant si va atinge iluminismul complet, la fel ca si istoricul Gautama si ca va educa lumea cu intelepciunea sa.
In traditiile budiste se spune ca Budai este un om bun, iubitor si este admirat pentru fericirea lui nemarginita, plenitudine si multumire. O credinta populara este ca frecarea burtii va aduce noroc, sanatate si prosperitate.

Achizitioneaza un ''Buddha Gras si Vesel'' si freaca-i burta zilnic pentru noroc si fericire!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu